fbpx
UW ADRES IN NOORD ANTWERPEN VOOR EXCLUSIEVE HERENSCHOENEN

Over Huis De Winter

Huis De Winter;
de 4e generatie


De familie De Winter is reeds sinds 1936 actief in de schoenensector

De geschiedenis start maar liefst in 1936 bij Gustaaf De Winter, met de oprichting van een pantoffelfabriek te Rumst.

Zijn zoon Frans De Winter nam de fabriek uiteindelijk over. Hij verhuisde de fabriek naar een groter pand te Bornem en bouwde het uit tot een 100-tal medewerkers. Hij verkocht zijn pantoffels doorheen gans Europa. Doorheen de jaren kwam er steeds meer concurrentie vanuit lage loon landen, waardoor Frans het concept diende aan te passen. Hij vormde de fabriekshal om tot een schoenenzaak van maar liefst 1.000m2. Wat uniek was in die tijd. De naam werd “Siësta”, een knipoog naar de pantoffel.

Siegfried zet de traditie in de schoenen voort met zijn winkel voor exclusieve herenschoenen in ‘s-Gravenwezel. Om zijn collecties samen te stellen reist Siegfried tweemaal per jaar naar o.a. Italië, Engeland, Portugal en Spanje. Siegfried is de aangewezen persoon om u met passie alles te vertellen over exclusieve herenschoenen.

De collecties ontdekken? Uw gastheer Siegfried De Winter heet u van harte welkom.

 

Het zit nu eenmaal in ons bloed

Vakmanschap bij
Huis De Winter


Het productieproces van onze exclusieve herenschoenen is nog echt ambachtelijk vakmanschap. De goodyear welted schoenen zijn hier een goed voorbeeld van. Bij het bezoeken van de fabriek van Crocket & Jones bijvoorbeeld waan je jezelf terug in de tijd. Wij vertellen u er graag alles over met gepast enthousiasme. Tot snel bij Huis De Winter.

“There are two things a man can never have too many of: Good friends and GOOD SHOES.”


Siegfried De Winter

Ons Team


Siegfried De Winter

Zaakvoerder

Jessica Bekkers - De Winter

Steun & toeverlaat